“Avstralski lovci na jastoge”: vznemirljiv svet pod morsko gladino!

“Avstralski lovci na jastoge”: vznemirljiv svet pod morsko gladino!

Spet so z nami! “Avstralski lovci na jastoge” se vračajo na Viasat Explore! Nova sezona ne prinaša le poplave adrenalina, ampak je v prvi vrsti predvsem pustolovščina za vse ljubitelje ribolova, ribiških tekmovanj in življenja v oceanih. Osem novih epizod prinaša s prvovrstno dramo prežeto tekmovanje, ki na trenutke spominja na neizprosno tekmo pravih “Top modelov”!

Tretja sezona serije “Avstralski lovci na jastoge” se je ukvarjala z odpravljanjem posledic pandemije. Na srečo so priljubljeni obrazi uspešno preživeli največjo krizo in se v četrti sezoni vračajo v ocean. Bryce se bo soočil z zapuščino svojega dedka, ki se še vedno poskuša dokazati. S svojimi tekmeci se bo spopadel s pomočjo starega vraževerja. V novih epizodah boste izvedeli, katerega izdelka kategorično ne smete jesti na krovu!

Na drugi strani imamo Snoddyja iz Ansons Baya – predstavnika prihajajoče generacije ribiške dinastije, ki na preizkušnjo postavlja svojo izkušenost in se spopada s skrivnostmi poklica. Prisoten bo tudi Squizzy iz podjetja Bold Contender. Življenje pod morsko gladino zanj nima skrivnosti. V oddajo bo vnesel precej drame, primerljive z dramo v tekmovalnih oddajah kot so Top model! Oster boj za prevlado in spretni podvodni manevri v oddaji “Avstralski lovci na jastoge” spominjajo na vrhunska ribiška tekmovanja.

Morsko življenje, podvodni manevri

V vodah Avstralije in Tasmanije bodo še vedno potekale intenzivne morske bitke. Namesto ribolova krapov bomo po novem priča iskanju največjih in najokusnejših jastogov. Ribiška oprema bo na preizkušnji v najtežjih razmerah. Vsaka ribiška odprava bo postala bitka. Ne le z vremenskimi vplivi, temveč tudi s časom. Protagonisti serije “Avstralski lovci na jastoge” se bodo morali spopasti tudi z zelo dinamičnim in na trenutke nepredvidljivim trgom z jastogi.

Opazovanje Brycea, Snoddyja in Squizzyja, kako se borijo za najboljša ribolovna mesta in poskušajo predvideti poteze tekmecev, prinaša nepozabno izkušnjo. Gre za pravo rivalstvo ali zgolj za medsebojno draženje? Vse to je sestavni del morskega življenja, pustolovščine in edinstvenega vzdušja serije “Avstralski lovci na jastoge”.

Tekmovanje v ribolovu na najvišji ravni

Dinamika med liki bo dosegla novo raven. Bo Bryceu uspelo preseči pričakovanja in premagati težave? Kako se bo Squizzy spopadel z izzivi pred njim? Se bo Snoddy izkazal za najboljšega ribiča v tej sezoni?

Ob gledanju nove sezone oddaje “Avstralski lovci na jastoge” se bomo preselili v svet neuradnega ribiškega kodeksa. Za naše junake ocean ni le delovno mesto, temveč prava strast. Vsaka epizoda prinaša nepozabna čustva in pristne pustolovščine. Tako kot naši poklicni ribiči izberite najboljši prostor – v tem primeru za gledanje televizije – in preklopite na novo sezono oddaje “Avstralski lovci na jastoge”. Srečno ribarjenje!