Avstralski lovci na dragulje: izjemni primerki dragih kamnov!

Avstralski lovci na dragulje: izjemni primerki dragih kamnov!

Serija Avstralski lovci na dragulje se z drugo sezono vrača na Polsat Viasat Explore. Vabljeni, da skupaj z nami nadaljujete zanimivo pustolovščino: iskanje neprecenljivih zakladov, razburljiva geološka odkritja, brušenje in enkratni primerki dragih kamnov. Čakajo vas blišč, nevarnosti, povezane s tem poslom in poučne lekcije iz trgovanja z dragimi kamni!

Avstralski dragi kamni so svetovno znani. Ne samo iskanje zlata, temveč tudi lov za dragimi in poldragimi kamni zaposlujejo misli mnogih prebivalcev “dežele tam spodaj”. Oddaja Avstralski lovci na dragulje dokazuje, da je z lovom na drage kamne povezanih nešteto edinstvenih človeških zgodb.

Dragi in poldragi kamni v Avstraliji

V drugi sezoni oddaje Avstralski lovci na dragulje spremljamo pet izjemnih ekip lovcev na dragulje, ki se soočajo z novimi izzivi, ekstremnimi pogoji, tveganji in številnimi nepredvidljivimi dogodki. Richardsonovi, Dushiesi in The Old Timersi so stari znanci trgovine z dragulji. Ray iz ekipe The Old Timersov je v obdobju med rudarskima sezonama veliko tvegal, da bi osvojil novo in skrivnostno ozemlje. Bosta s Paulom na njem odkrila prave zaklade? Ali pa bo to le še ena slepa ulica pri iskanju?

Pri The Kidsih, torej pri Brianni in Toddu, imajo prav tako opravka z novimi izzivi. Njun malček Joseph je zdaj star dve leti in ima po novem dve zelo živahni nogi. Tako morata starša ne le slediti vse bolj aktivnemu malčku, temveč se morata spopasti tudi z novimi poklicnimi izzivi. Par je sprejel tvegano odločitev in sklenil partnerstvo, vezano na sosednje zemljišče. Bosta na novem teritoriju našla mineralne primerke, vredne na tisoče dolarjev? Ta njun korak je lahko ali velik preboj ali pa zelo boleča past.
Novosti pa so tudi pri The Apprentices. Izkopavanja Anthonyja in Jodie so polna neverjetnih zgodb, ki vznemirjajo kot pravi lov na zaklad. Sploh ne preseneti, ko Jodie v nekem trenutku izjavi, da se ne želi ločiti od dragih in poldragih kamnov, ki jih je izkopala.

Zavidljiva zbirka dragih kamnov

Rudarji v seriji Avstralski lovci na dragulje so pravi navdušenci, ki imajo radi to, kar počno. Še zlasti ganljiv je konec epizode, ko se rudarske ekipe zberejo za isto mizo. Ti trenutki so redka priložnost, ko lahko vidimo, kako je videti zbirka dragih kamnov po nedavni žetvi. Je pa to tudi edinstvena priložnost za prepoznavanje dragih kamnov. Za razliko od drugih tovrstnih oddaj oddaja Avstralski lovci na dragulje išče skupne točke svojih protagonistov in ne poudarja rivalstva med ekipami.

Oglejte si oddajo Avstralski lovci na dragulje in se potopite v globine, polne neprecenljivih zakladov. Neverjetni dragulji v novi sezoni oddaje samo na Polsat Viasat Explore!