Če imate radi ribolov in imate tudi idealnega kolega za nepozabne avanture … potem je druga sezona oddaje “Velika ribiška pustolovščina” prav za vas!

Če imate radi ribolov in imate tudi idealnega kolega za nepozabne avanture … potem je druga sezona oddaje “Velika ribiška pustolovščina” prav za vas!

Dva dobra prijatelja, popotniški trnkar Ali Hamidi in upokojeni nogometaš Premier lige Bobby Zamora, prav tako navdušen ribič, se odpravita v tujino na svojo drugo ribiško turnejo. Tokrat ju pot vodi v Španijo in Francijo. Fanta obiščeta nekaj najbolj znanih in najlepših ribolovnih krajev v Španiji in Franciji, na poti pa premagujeta težke ribiške misije. Lovita na vseh mogočih mestih, od oddaljenih, ogromnih divjih jezer do priljubljenih komercialnih ribiških počitniških krajev. Tam ju čakajo vse vrste rib, saj se lotita voda, kjer se skrivajo 90-kilski ogromni jesetri, več kot 35 kg težki orjaški krapi, redke, 18-kilske iberske mrene, smuči in japonski krapi. Oddaja je preplet vsega najboljšega, kar ponuja ribolov – od tekmovanja, tehničnih ribolovnih nasvetov do cele palete neverjetnih rib.

Španija

Ali Hamidi in Bobby Zamora se podata na novo čezoceansko turnejo v Španijo, kjer bosta v divji reki lovila redke iberijske mrene in orjaške kraljeve krape v jezeru, ki so ga zgradili Rimljani. Na drugi etapi ribiške turneje Ali in Bobby lovita velike divje krape, ščuke in izmuzljive iberijske mrene na dobro poznanem jezeru Orellana v Španiji.

Francija

Ali in Bobby se tokrat udeležita tekmovanja v lovu na pisane japonske krape v Franciji, kasneje pa ju čaka še lov na orjaške kraljeve krape na jezeru Le Prunet. V zadnji etapi turneje Ali in Bobby obiščeta ribiški kamp Iktus v Franciji, kjer želita vpričo potapljača in podvodnih kamer uloviti velike jesetre in rekordno velike krape.